Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 SVERIGES LÄGSTA PRISER       HÖG KVALITET       HANDLA IDAG, BETALA SENARE       SNABB LEVERANS (1-2 DAGAR)       FRIA RETURER       30 DAGARS NÖJD KUND-GARANTI       OBEGRÄNSAT ÖPPET KÖP

Så hittar du rätt färg

Vi har upp till 26 olika färger att välja mellan, beroende på fästmetod, och många olika ombrefärger, för att du ska hitta den färg som passar dig bäst. 

FÄRGKARTA


Färgkarta

FÄRGPROVER

Våra färgprover kan du köpa/låna hem för att hitta den färg som matchar ditt hår bäst. Då det kan vara svårt att från en bild se rätt färg beroende på ljus o.s.v. vilket gör att vi rekommenderar att du för att enklast kunna välja rätt beställer hem de färger du tror kan passa. Önskar du inte behålla proverna skickar du tillbaka dem med vår returetikett som ger fri retur och då stryker vi hela kostnaden.

VILKEN HÅRFÄRG PASSAR MIG?

Kall/varm färg

Vad du passar i är i första hand en smaksak. Du ska trivas i din hårfärg, då passar den dig allra bäst. Beroende på dina egna färger kan du passa bättre i kalla eller varma färger. En enkel regel är att om du passar bäst i guldmycken passar du också bäst i varma toner. Är silver din smyckesfärg passar du troligtvis bäst i kalla färger. Vill du blanda olika nyanser i ditt löshår blir resultatet bäst om du håller dig till antingen kalla eller varma färger och inte blandar.

FÄRGA LÖSHÅRET

Då vi inte rekommenderar att du färgar löshåret, eftersom det redan är hårt behandlat, hoppas vi att du kan hitta en färg som matchar ditt hår direkt.

FRIA RETURER OCH BYTEN

Blev nyansen du beställde inte rätt? Vi har fria returer så att du kan skicka tillbaka håret om det blev fel, och byta till rätt färg utan kostnad.

HJÄLP MED FÄRG

Om det känns som en helt omöjlig uppgift att hitta rätt färg ändå, hjälper vi dig gärna med detta. Skicka en bild till support@delightfulhair.com och berätta vad du önskar med ditt löshår så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt.