Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 SVERIGES LÄGSTA PRISER       HÖG KVALITET       HANDLA IDAG, BETALA SENARE       SNABB LEVERANS (1-2 DAGAR)       FRIA RETURER       KVALITETSGARANTI       OBEGRÄNSAT ÖPPET KÖP

FASTSÄTTNING & BORTTAGNING


VÄLJ FÄSTMETOD


Nail hair

 

FASTSÄTTNING AV NAIL HAIR

Bena upp håret. Använd en skyddsplatta och ta fram en tunn slinga av ditt egna hår. Lägg nail hair-slingan under och värm fast med en värmetång för keratinvax. När vaxet smällt så rullar du ihop fästet med ditt eget hår och trycker ihop det ordentligt. Var noga med att vaxet omsluter hela hårslingan och att ingen luft finns inuti fästet. Gör om proceduren slinga för slinga, bena för bena. Börja i nacken och arbeta dig uppåt.

BORTTAGNING AV NAIL HAIR

Applicera remover på fästet och låt verka. Använd remover-tången och kläm fästet ordentligt. Sedan drar eller kammar du försiktigt ut nail hair-slingan. Upprepa proceduren på eventuella rester. 


Tejphår

FASTSÄTTNING AV TEJPHÅR

Tvätta håret med enbart schampo (inget balsam eller olja) och torka håret helt torrt. Bena upp ditt hår. Ta bort skyddsplasten från en slinga och sätt den upp mot benans nedre kant. Lyft upp slingan och ta bort hår som inte följer med. Sätt ytterligare en slinga tejphår under den första så att de möts tejp mot tejp med ditt egna hår emellan. Tryck fast ordentligt, gärna med en tång, så att tejparna fäster ordentligt mot varandra. Upprepa längs benan och fortsätt sedan längs en ny bena tills du är nöjd med mängden löshår.

När du fäster tape hair ska du vara noga med att inte ta på tejpen med fingrarna efter att du dragit bort skyddsplasten. Tänk även på att inte sätta slingorna för nära hårbotten och ta så lite som möjligt av ditt egna hår mellan tejpslingorna.

BORTTAGNING AV TEJPHÅR

Applicera remover över hela fästet och massera in det. Separera slingorna med fingrarna eller med hjälp av en kam. Använd mer remover om det krävs och avlägsna sedan tejpslingan. Applicera remover på eventuella rester. Upprepa proceduren på varje slinga.

Tejphår sitter väldigt bra om det fästs rätt, men det krävs att du använder rätt metod vid fastsättningen. Det är mycket viktigt att du sätter så lite hår som möjligt mellan slingorna och att du trycker fast tejpen ordentligt. Om tejpen inte fäster, prova sätta ihop två slingor utan hår emellan. Om tejpen fäster då är det inget fel på den och den ska fästa bra om den sätts i på rätt sätt. Det är även viktigt att man är försiktig när man reder ut håret, speciellt om håret är blött.


Ring hair (loop hair)

FASTSÄTTNING AV RING HAIR

För att fästa ring hair behöver du en tång och gärna en pinnkam. Bena upp håret och ta fram en liten slinga av ditt egna hår med hjälp av kammen. Dra slingan av ditt egna hår genom öglan på ring hair-slingan. Dra sedan öglan genom microringen och se till att microringen hamnar ca 1 cm från hårbotten. Använd tången för att nypa åt microringen. Microringen ska klämmas ihop ordentligt så att den blir platt.

När du fäster loop hair ska du tänka på att ta lagom mängd av ditt egna hår genom microringen. Du ska känna ett visst motstånd när du drar håret genom microringen. Tar du för lite eller för mycket hår så fäster inte microringen ordentligt.

BORTTAGNING AV RING HAIR

Använd tången och kläm åt microringen i motsatt riktning så att den öppnar sig. Dra ut ring hair-slingan ur håret och upprepa på resterande slingor.


Nano hair

FASTSÄTTNING AV NANO HAIR

Börja med att bena upp håret. Trä ett par nanoringar på hårkroken. Ta en slinga av ditt eget hår med hjälp av en pinnkam och dra håret genom kroken. Dra sedan håret genom nanoringen. Placera en nano hair-slinga i nanoringen och kläm ihop nanoringen med hjälp av en tång. Var noga med att klämma ihop nanoringen ordentligt.

BORTTAGNING AV NANO HAIR

Använd tången och kläm åt nanoringen i motsatt riktning så att den öppnar sig. Dra ut nano hair-slingan ur håret och upprepa proceduren på resterande slingor.


Hårträns

Med ett hårträns är möjligheterna många. Du kan sy fast ditt hårträns eller fästa det med hjälp av microringar. Genom att sy in clips kan du även skapa ditt eget clip-on set. Med en liten arbetsinsats kan du få ett löshår som är specialdesignat för just dig.

FASTSÄTTNING AV HÅRTRÄNS

Clips: Du behöver clips, nål (säljer vi tyvärr inte) och tråd. Klipp hårtränset i bitar, så långa som du önskar dem. Sy i clips med 5-10 cm mellanrum. Du behöver ungefär 20 clips för ett clip-on set. Fäst det sedan enligt instruktionerna för clip-on.

Weave: Bena upp håret. Gör en inbakad fläta horisontellt längs med benan och fäst den. Klipp av en önskad längd av hårtränset. Trä tråd på en böjd nål och sy fast hårtränset i flätan. Upprepa proceduren tills dess att du är nöjd med mängden hår. Börja i nacken och arbeta dig uppåt.

Microringar: Bena upp håret där du vill fästa löshåret och klipp av den längd du önskar av hårtränset. Trä på en microring på en krok för microringar. Placera hårtränset mot nedersidan av benan. Använd kroken för att ta en del av ditt eget hår och en del av hårtränset. Trä håret genom microringen och kläm åt microringen med hjälp av en tång.


Ponytail

FASTSÄTTNING AV CLIP-ON HÄSTSVANS

Gör en hästsvans i ditt egna hår. Fäst kammen i hästsvansen och slut sedan kardborrebandet runt. Fäst slutet av håret med en hårnål.

BORTTAGNING AV CLIP-ON HÄSTSVANS

Knäpp upp kardborrebandet och lyft bort hästsvansen.


Clip-on

FASTSÄTTNING AV CLIP-ON

Bena upp håret på baksidan av huvudet. Du kan tupera ditt egna hår på nedersidan av benan så att clipsen fäster bättre. Öppna clipsen på clip-on delen, haka fast dom i det tuperade håret och tryck fast clipsen så att de stängs. Fortsätt sedan på samma sätt med de övriga delarna. Börja i nacken och arbeta dig uppåt och sedan åt sidorna. 

BORTTAGNING AV CLIP-ON

Öppna clipsen och avlägsna håret del för del. 


Halo extensions

FASTSÄTTNING AV HALO EXTENSIONS

Sätt tråden över ditt eget hår, med några fingrars bredd från hårfästet i pannan. Tryck ner ditt halo löshår så att det sitter fast över ditt eget hår, se till att clipsen är öppna. Tryck fast clipsen så att de stängs och sitter i ditt hår. Tråden är justerbar så att den passar just dig. När löshåret är på plats, ta en pinnkam och dra upp ditt egna hår så att det mesta hamnar ovanför tråden och löshåret så att detta döljs.

BORTTAGNING AV HALO EXTENSIONS

Clipsen öppnas och sedan lyfts löshåret bara uppåt och lossnar då från huvudet.