Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 SVERIGES LÄGSTA PRISER       HÖG KVALITET       HANDLA IDAG, BETALA SENARE       SNABB LEVERANS (1-2 DAGAR)       FRIA RETURER       KVALITETSGARANTI       OBEGRÄNSAT ÖPPET KÖP

GUIDE - VÄLJ FÄRG


Om du är osäker på vilken färg du ska välja hittar du här några tips hur du kan tänka för att det ska bli rätt. Vi har över 20 olika färger att välja mellan, beroende på fästmetod och längd, inklusive många olika balayage samt root och highlights, för att du ska hitta den färg som passar dig bäst. 


Färgkarta

Färgkarta


Färgprover

Våra färgprover kan du köpa/låna hem för att hitta den färg som matchar ditt hår bäst. Då det kan vara svårt att från en bild se rätt färg beroende på ljus o.s.v. vilket gör att vi rekommenderar att du för att enklast kunna välja rätt beställer hem de färger du tror kan passa. Du kan välja mellan en färgring med alla färger eller så kan du älja ut de färger du väljer mellan. Du hittar FÄRGPROVERNA på vår hemsida. Önskar du inte behålla proverna skickar du tillbaka dem med vår returetikett som ger fri retur och då stryker vi hela kostnaden.


Vilken färg passar mig?

Vad du passar i är i första hand en smaksak. Du ska trivas i din hårfärg, då passar den dig allra bäst. Beroende på dina egna färger kan du passa bättre i kalla eller varma färger. En enkel regel är att om du passar bäst i guldsmycken passar du också bäst i varma toner. Är silver din smyckesfärg passar du troligtvis bäst i kalla färger. Vill du blanda olika nyanser i ditt löshår blir resultatet bäst om du håller dig till antingen kalla eller varma färger och inte blandar.


Färga håret

Då vi inte rekommenderar att du färgar löshåret, eftersom det redan är hårt behandlat, hoppas vi att du kan hitta en färg som matchar ditt hår direkt.

Om du vill ha kvar vår 30 dagars nöjd kund-garanti behöver vi att håret varken är färgat, blekt, tvättat med silverschampo eller färgat med färgbomb.


Fria returer och byten

Blev nyansen du beställde inte rätt? Vi har fria returer så att du kan skicka tillbaka håret om det blev fel, och byta till rätt färg utan kostnad.

Läs mer om detta här.


Hjälp med färg

Om det känns som en helt omöjlig uppgift att hitta rätt färg ändå, hjälper vi dig gärna med detta. Skicka en bild till [email protected] och berätta vad du önskar med ditt löshår så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt.


Videos av färgerna

Kolla in vår kanal på YouTube: