Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 SVERIGES LÄGSTA PRISER       HÖG KVALITET       HANDLA IDAG, BETALA SENARE       SNABB LEVERANS (1-2 DAGAR)       FRIA RETURER       30 DAGARS NÖJD KUND-GARANTI       OBEGRÄNSAT ÖPPET KÖP

LEVERANS & RETUR


Leveransinformation


Efter att du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till dig. Läs igenom den och kontrollera att alla uppgifter stämmer. När din order skickas från vårt lager får du också en leveransbekräftelse till dig på den mejladress du angett i kassan (om du inte får denna inom några minuter, kolla din skräppostmapp). Om du laddar hem Postnords app kommer paketet in automatiskt så fort vi packat det.

Beställningar gjorda vardagar innan kl 16.00 skickas samma dag. Paketen skickas med Postnord som har 1-2 leveransdagar beroende på var i Sverige du bor men oftast har du paketet dagen efter. Vid storhelger, högtider och trafikstörningar kan leveranstiden förlängas. Kan vi inte hålla avtalad leveranstid på grund av att varan tagit slut kontaktar vi dig via den registrerade e-postadressen. Ditt val då är att vänta eller avbryta köpet. Fraktkostnaden vid beställning är 49 kr. Vi reserverar oss för felpack och förseningar i leveransen och kompenserar inte för detta.

Vanligtvis kommer din försändelse hem till din brevlåda tillsammans med din vanliga post. Är paketet för stort skickas det direkt till närmaste postombud. Du hämtar då enkelt ut det med en avi. Varor som inte hämtas ut returneras till oss. För beställt paket som inte uthämtas debiteras du kostnader för returfrakt, expeditions- och hanteringsavgift. Dessa kostnader uppgår för närvarande till 250 kr. 
 


Bytesrätt och ångerrätt


Vi på Delightful AB vill att du som konsument ska känna dig trygg att handla hos oss, därför har vi obegränsad returrätt vid oanvänt hår. Du kan alltså skicka tillbaka håret och få pengarna tillbaka oavsett hur lång tid det gått sedan köpet, så länge håret är oanvänt. Vi erbjuder fri returrätt med den bifogade returetiketten.
 

BYTESRÄTT OCH ÅNGERRÄTT
Vi tillämpar endast öppet köp/ångerrätt så om håret är oanvänt går det bra att skicka tillbaka det. OBS! Vi tar inte emot returer från hem där rökning förekommer inomhus. Önskar du en ny produkt gör du en ny beställning på detta. Använd vår bifogade returetikett så kan du skicka tillbaka varorna gratis.

Du har alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Om du av någon anledning ångrar ditt köp har vi utökat detta till obegränsat öppet köp, vilket gör att du kan returnera varorna och få pengarna tillbaka. Detta gäller endast oanvänt hår.

SÅ HÄR ÅNGRAR DU ETT KÖP

  • Paketera varan väl i samma paket/påse som den kom i, alternativt använd egen förpackning.

  • Skicka med orderbekräftelsen eller skriv ner uppgifterna på en lapp och skicka med i paketet.

  • Klistra på vår returetikett på paketet och lämna in det hos närmsta postombud, returen är då gratis. Saknar du returetikett kontaktar du vår kundtjänst så mailar vi en etikett till dig.

  • Återbetalning med samma betalsätt som du valt vid betalningen.

  • Önskar du en ny vara gör du en ny beställning på denna i vår webbshop. Vi skickar då denna till dig samma dag.

OBS! Vid retur då ej gratisvaran skickas tillbaka debiteras fullt pris för varan + frakt.