Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Sveriges lägsta priser       Handla idag, betala om 3 månader       Snabb leverans       Fri frakt över 1000 kr       Fria returer       30 dagars nöjd kund-garanti       60 dagars öppet köp

Multivitamin

Vår kropp behöver vitaminer och mineraler för att må bra. Då vi inte själva kan tillverka vitaminer och mineraler är det livsviktigt att vi får i oss dem via kosten. När detta inte räcker till kan ett kosttillskott vara bra.

Brist på vitaminer och mineraler kan ge sjukdomssymtom och även en lätt näringsbrist är ohälsosam för kroppen och hämmar ditt välbefinnande. Det finns även andra tillfällen när ett tillskott kan vara av fördel för vår kropp, men det är viktigt att inte äta mer än du behöver – och kosttillskott ska aldrig vara en ersättning för en hälsosam kost men kan få dig att må så bra du bara kan må. Olika vitaminer gör olika saker i kroppen och vi kan erbjuda tillskott med fyra olika vitaminer och åtta olika mineraler. Dessutom har vi kompletta tillskott med multivitaminer och multimineraler som täcker en ännu större del av behovet av näringsämnen.