Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 SVERIGES LÄGSTA PRISER       HANDLA IDAG, BETALA SENARE       SNABB LEVERANS       FRI FRAKT ÖVER 1000 KR       FRIA RETURER       30 DAGARS NÖJD KUND-GARANTI       OBEGRÄNSAT ÖPPET KÖP

Om fästmetoderna

Långt och fylligt hår kan du få på flera sätt. Alla människor är olika och har olika förutsättningar och önskemål på sitt löshår - det har vi på Delightful Hair tagit fasta på. Vi tycker att löshår ska vara för alla och därför kan du hos oss hitta flera typer av löshår. Vi erbjuder vi hårförlängningar med sju olika fästen så att du ska kunna hitta något som passar just dig. Här kan du läsa om hur man fäster de olika löshåren och vad som kan vara bra att tänka på för respektive fastsättningsmetod.

Läs mer om:

 

Nail Hair

Nail hair är färdiga hårslingor med fästen av vax. Varje slinga värmer du fast med en slinga av ditt egna hår. Metoden är populär eftersom den är skonsam samtidigt som den ger ett resultat som håller länge. Du kan med fördel blanda olika färger för att skapa en häftig slingeffekt eller för att matcha ditt hårs naturliga färgskiftningar.

FASTSÄTTNING AV NAIL HAIR
Bena upp håret. Använd en skyddsplatta och ta fram en tunn slinga av ditt egna hår. Lägg nail hair-slingan under och värm fast med en värmetång för keratinvax. När vaxet smällt så rullar du ihop fästet med ditt eget hår och trycker ihop det ordentligt. Var noga med att vaxet omsluter hela hårslingan och att ingen luft finns inuti fästet. Gör om proceduren slinga för slinga, bena för bena. Börja i nacken och arbeta dig uppåt.

BORTTAGNING AV NAIL HAIR
Applicera remover på fästet och låt verka. Använd remover-tången och kläm fästet ordentligt. Sedan drar eller kammar du försiktigt ut nail hair-slingan. Upprepa proceduren på eventuella rester. 

TÄNK PÅ
Vid användning av nail hair extensions ska du tänka på att inte ha värme för nära fästena. Exempelvis kan lång tid i direkt solljus, värme från hårfön eller varmt vatten smälta eller luckra upp fästena. Samma sak gäller för hårprodukter vid fästena. Borsta och red ut håret med fingrarna både i länderna och vid fästena dagligen för att de inte ska trassla sig. 

 

Tejphår

Vårt tejphår består av 4 cm breda hårslingor som har en självhäftande tejp som du fäster direkt i håret. Det platta tejpfästet gör att resultatet blir mycket naturligt och passar bra även till dig med tunt hår. Vid god skötsel kan du dessutom återanvända ditt tejphår genom att byta ut den självhäftande tejpen.

FASTSÄTTNING AV TEJPHÅR
Tvätta håret med enbart schampo (inget balsam eller olja) och torka håret helt torrt. Bena upp ditt hår. Ta bort skyddsplasten från en slinga och sätt den upp mot benans nedre kant. Lyft upp slingan och ta bort hår som inte följer med. Sätt ytterligare en slinga tejphår under den första så att de möts tejp mot tejp med ditt egna hår emellan. Tryck fast ordentligt. Värm tejpen i 2-3 sekunder med en värmetång/plattång så att de fäster ordentligt mot varandra. Upprepa längs benan och fortsätt sedan längs en ny bena tills du är nöjd med mängden löshår.

När du fäster tape hair ska du vara noga med att inte ta på tejpen med fingrarna efter att du dragit bort skyddsplasten. Tänk även på att inte sätta slingorna för nära hårbotten och ta inte för mycket av ditt egna hår mellan tejpslingorna.

Tape hair extensions instructions

BORTTAGNING AV TEJPHÅR
Applicera remover över hela fästet och massera in det. Separera slingorna med fingrarna eller med hjälp av en kam. Använd mer remover om det krävs och avlägsna sedan tejpslingan. Applicera remover på eventuella rester. Upprepa proceduren på varje slinga.

TÄNK PÅ
Tejpen är känslig för värme och hårprodukter så undvik detta nära fästena. Borsta håret ofta och red ut eventuella tovor.

OBS!
Tejphår sitter väldigt bra om det fästs rätt, men det krävs att du använder rätt metod vid fastsättningen. Det är mycket viktigt att du sätter lagom med hår mellan slingorna och att du trycker fast tejpen ordentligt. Att värma tejpfästet hjälper det ytterligare att fästa. Om tejpen inte fäster, prova sätta ihop två slingor utan hår emellan. Om tejpen fäster då är det inget fel på den och den ska fästa bra om den sätts i på rätt sätt. Det är även viktigt att man är försiktig när man reder ut håret, speciellt om håret är blött.


Loop Hair - Ring Hair 

Om vill ha en enkel fastsättningsmetod och undvika lim, tejp eller värme så är det loop hair du ska välja. Varje hårslinga är försedd med både plastögla och mikroring. Metoden fungerar bra vare sig du vill göra en hårförlängning, hårförtjockning eller enstaka effektslingor.

FASTSÄTTNING AV LOOP HAIR

För att fästa loop hair behöver du en tång och gärna en pinnkam. Bena upp håret och ta fram en liten slinga av ditt egna hår med hjälp av kammen. Dra slingan av ditt egna hår genom öglan på lopp hair-slingan. Dra sedan öglan genom microringen och se till att microringen hamnar ca 1 cm från hårbotten. Använd tången för att nypa åt microringen. Microringen ska klämmas ihop ordentligt så att den blir platt.

När du fäster loop hair ska du tänka på att ta lagom mängd av ditt egna hår genom microringen. Du ska känna ett visst motstånd när du drar håret genom microringen. Tar du för lite eller för mycket hår så fäster inte microringen ordentligt.

BORTTAGNING AV LOOP HAIR
Använd tången och kläm åt microringen i motsatt riktning så att den öppnar sig. Dra ut loop hair-slingan ur håret och upprepa på resterande slingor.

 

Stick Hair

Stick hair har smala fästen i vax men du fäster dem inte med värme utan med microringar. Med stick hair kan du få långt och fylligt hår på ett skonsamt sätt. Det går väldigt snabbt och enkel att ta ut håret. Vid god skötsel kan du dessutom återanvända stick hair-slingorna. För att fästa håret behövs microringar, en krok för microringar och en tång.

FASTSÄTTNING AV STICK HAIR
Börja med att bena upp håret. Trä en microring på kroken. Ta en slinga av ditt eget hår med hjälp av kroken och dra håret genom microringen. Placera sedan en stick hair-slinga i microringen och kläm ihop microringen med hjälp av tången. Var noga med att klämma ihop microringen ordentligt.

BORTTAGNING AV STICK HAIR
Använd tången och kläm åt microringen i motsatt riktning så att den öppnar sig. Dra ut stick hair-slingan ur håret och upprepa proceduren på resterande slingor.

 

Hårträns

Med ett hårträns är möjligheterna många. Du kan limma, sy fast ditt hårträns eller fästa det med hjälp av microringar. Genom att sy in clips kan du även skapa ditt eget clip-on set. Med en liten arbetsinsats kan du få ett löshår som är specialdesignat för just dig.

FASTSÄTTNING AV HÅRTRÄNS
Lim: Bena upp håret där du vill fästa löshåret. Klipp av en önskad längd av hårtränset. Applicera lim för löshår på både hårtränset och ditt eget hår, precis nedanför benan. Pressa fast hårtränset ordentligt. Upprepa proceduren tills att du är nöjd med mängden hår.

Weave: Bena upp håret. Gör en inbakad fläta horisontellt längs med benan och fäst den. Klipp av en önskad längd av hårtränset. Trä tråd på en böjd nål och sy fast hårtränset i flätan. Upprepa proceduren tills dess att du är nöjd med mängden hår. Börja i nacken och arbeta dig uppåt.

Microringar: Bena upp håret där du vill fästa löshåret och klipp av den längd du önskar av hårtränset. Trä på en microring på en krok för microringar. Placera hårtränset mot nedersidan av benan. Använd kroken för att ta en del av ditt eget hår och en del av hårtränset. Trä håret genom microringen och kläm åt microringen med hjälp av en tång.


Nano Hair

Nano hair har små diskreta fästen som blir nästintill osynliga i det egna håret. Precis som stick hair och ring hair så innefattar denna metod inte, lim, tejp eller värme och är därför mycket skonsam. Du kan med fördel blanda olika färger för att få ett naturligt resultat eller en slingeffekt.

FASTSÄTTNING AV NANO HAIR
Börja med att bena upp håret. Trä ett par nanoringar på hårkroken. Ta en slinga av ditt eget hår med hjälp av en pinnkam och dra håret genom kroken. Dra sedan håret genom nanoringen. Placera en nano hair-slinga i nanoringen och kläm ihop nanoringen med hjälp av en tång. Var noga med att klämma ihop nanoringen ordentligt.

BORTTAGNING AV NANO HAIR
Använd tången och kläm åt nanoringen i motsatt riktning så att den öppnar sig. Dra ut nano hair-slingan ur håret och upprepa proceduren på resterande slingor.

TÄNK PÅ
Undvik värme och hårprodukter nära fästena eftersom det kan luckra upp vaxet som metallöglan sitter i. 

 

Clip-on

Med ett clip-on set kan du snabbt och enkelt få ett långt och fylligt hår. Vill du variera dig och kunna sätta i och ta ut ditt löshår när du vill är clip-on det perfekta löshåret. Ett clip-on set består av 7 olika stora delar försedda med clips. Vi har även clip-on lugg och clip-on hästsvans

FASTSÄTTNING AV CLIP-ON
Bena upp håret på baksidan av huvudet. Du kan tupera ditt egna hår på nedersidan av benan så att clipsen fäster bättre. Öppna clipsen på clip-on delen, haka fast dom i det tuperade håret och tryck fast clipsen så att de stängs. Fortsätt sedan på samma sätt med de övriga delarna. Börja i nacken och arbeta dig uppåt och sedan åt sidorna. 

BORTTAGNING AV CLIP-ON
Öppna clipsen och avlägsna håret del för del. 

TÄNK PÅ
Ta ut håret när du tränar, duschar och sover. Kamma igenom det dagligen och red ut eventuella tovor. Du kan styla håret precis som vanligt och du tvättar det för hand i ljummet vatten med schampo och balsam avsett för löshår.