Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 SVERIGES LÄGSTA PRISER       HÖG KVALITET       HANDLA IDAG, BETALA SENARE       SNABB LEVERANS       FRIA RETURER       30 DAGARS NÖJD KUND-GARANTI       OBEGRÄNSAT ÖPPET KÖP

Hudvård

För att få ett bra resultat av din ansiktsrutin behöver den innehålla flera steg. Du börjar med rengöring och sedan applicerar du ett serum över hela ansiktet för att sedan avsluta med en dag- eller nattkräm.

Ett serum är tunnflytande, lite geléartat i konsistensen samt genomskinligt och innehåller nästan inget fett alls vilket gör att du behåller den sköna känslan av din ansiktskräm samtidigt som du ger den en extra boost. Då den innehåller mindre molekyler än en kräm tränger den ner huden och behandlar din hud på djupet, samtidigt som det underlättar för huden att ta upp alla aktiva ämnen.

I krämer är det svårt att använda många olika aktiva ämnen i en tillräckligt stor mängd. Ett serum fungerar som en förstärkare och effekten av krämen ökar då. syftet med ett djupverkande serum är alltså att förstärka effekten av din dag- och nattkräm, vilket är nyckeln till en vacker hud.